Author Topic: Ooh! Site loaded at last!  (Read 464 times)

Offline debs3759

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 164
  • Country: gb
    • GPUZoo
Ooh! Site loaded at last!
« on: May 14, 2022, 03:22:01 PM »
With the forums being down for the last few weeks, I was surprised when it loaded just now. Seems the forums are not a priority to whoever maintains the domain :(
My graphics card database: www.gpuzoo.com

Offline Cyrill Gorcunov

  • NASM Developer
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 177
  • Country: 00
Re: Ooh! Site loaded at last!
« Reply #1 on: May 14, 2022, 06:10:02 PM »
I'm very sorry for inconvenience! Forum is definitely our most important knowledge base and our high priority site. The problem is lack of man power though. I've been informed about this problem a few days ago and tried my best to bring the forum up asap.

Offline Frank Kotler

  • NASM Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2547
  • Country: us
Re: Ooh! Site loaded at last!
« Reply #2 on: May 14, 2022, 11:26:23 PM »
 Hi Debs and Cyrill,

Thanks Cyrill!

I just replied tp a personal message fro Debs, but wasn't able to help her much. I  suggested the developers'  list. I  don't know if that's a good idea or not.

I can be reached at fbkotler(pig;s tail)myfairpoint(decimal point)net
I probably won't be much help.

I am also moderator of the newsgroup comp.lang.asm,x86  It is having problems, too. I don't know what to do about that, either.

Try, try, try again!

It is an imperfect world. I try to do my part. :)

Best,
Frank


Offline debs3759

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 164
  • Country: gb
    • GPUZoo
Re: Ooh! Site loaded at last!
« Reply #3 on: May 14, 2022, 11:33:06 PM »
Cyrill has given me his email address, so I can contact him if it happens again. I check in here most days anyway, even if I don't contribute much of use :)
My graphics card database: www.gpuzoo.com

Offline JohnG

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 27
Re: Ooh! Site loaded at last!
« Reply #4 on: May 16, 2022, 12:03:51 AM »
Hi all,

Nice to see the site back up and running..

John

 

SMF spam blocked by CleanTalk