Author Topic: linking nasm with RadAsm  (Read 2107 times)

Offline N_Masm

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 4
linking nasm with RadAsm
« on: April 30, 2016, 09:23:50 AM »
 hi everybody  ;D


how to build Nasm code in RadAsm ?

Offline N_Masm

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 4
Re: linking nasm with RadAsm
« Reply #1 on: April 30, 2016, 10:38:16 AM »
   ;D i am really need help  :-[

Offline N_Masm

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 4
Re: linking nasm with RadAsm
« Reply #2 on: April 30, 2016, 12:22:20 PM »
Ok ,
What  is a good  IDE For Nasm ?  :'(

Offline N_Masm

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 4

Offline Frank Kotler

  • NASM Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2373
  • Country: us
Re: linking nasm with RadAsm
« Reply #4 on: April 30, 2016, 05:19:56 PM »
Hi N_Masm,

Welcome to the forum (although we don't seem to be doing you much good. There's this one:
http://forum.nasm.us/index.php?topic=396.0
...but it doesn't seem like much help either.

The answer you link to at SO doesn't seem to have much to do with RadAsm. Mostly VS. Is that okay for you? (Nasm download for 'doze has "rules" for VS, I think) You "might" be better off with Sasm:
http://forum.nasm.us/index.php?topic=1847.0

Latest RadAsm seems to be:
https://svn.code.sf.net/p/fbedit/code/RadASM30/Release/RadASM.zip
... but doesn't seem to have much documentation for using it with Nasm.

Myself, I'm a command line guy. My "IDE" is the up arrow key.

Best,
Frank